top of page

Cum lucrez

În terapie, unul dintre cei mai importanți factori predictivi pentru un rezultat pozitiv îl constituie alianța terapeutică. În acest sens, o mare parte din atenția mea este îndreptată spre calitatea și puterea relației de colaborare dintre mine și tine.

Ceea ce ma definește ca psihoterapeut este un mix între profunda mea curiozitate, empatia și abilitatea de a crea un spațiu securizant în care conexiunea, vindecarea si descoperirea de sine sa fie posibile.

Atuul meu principal se naște din capacitatea mea de a vedea imaginea de ansamblu a procesului și de a crea contextul în care va deveni posibilă reuniunea și reconcilierea acelor părți disparate din interiorul tău, în așa fel încât, povestea ta să se transforme într-o narațiune coerentă.

Am în atenție ca întâlnirea cu tine să se petreacă în spațiul interior pe care tu îl poți locui în acest moment. Din acest spațiu nou creat, te voi însoți pe durata întregului tău proces terapeutic, cu respect pentru ritmul tău interior și pentru capacitatea ta de a te angaja în acest proces.

Sunt specializată în sesiuni individuale, care sunt special concepute pentru a se adapta propriilor tale nevoi și hărții tale psihologice și emoționale unice.

Domeniile mele de specializare

  • Depresie, anxietate și panică

  • Sindromul de burnout, sentimente de gol, singurătate

  • Stimă de sine scăzută și criză de identitate

  • Pierderea sensului și a scopului, tranzițiile vieții

  • Dezvoltare și explorare interioară, individuare

  • Traumă

  • Dependențe

Abordarea mea

Metoda terapeutică pe care o folosesc reprezintă un amestec între o abordare practică a psihoterapiei moderne și abordarea jungiana, specifică prin tradiția sa complexă și profund spirituală.

Deși misiunea de bază a psihoterapiei este înrădăcinată în ameliorarea suferințelor mentale și emoționale, ea poate servi, deopotrivă, ca un stimul pentru dezvoltarea și expansiunea interioară. În acest sens, munca mea de psihoterapeut este să te ajut să înveți cum să abordezi propriile provocări și cum să îți dezvolți un set de abilități specifice pentru a putea naviga particularitățile vieții tale.

O mare parte dintre aspectele noastre interioare zac scufundate în inconștient, ceea ce ne face să ne percepem ca pe o conștiință fragmentată, trăind cu impresia că ne aflăm constant la mila sorții.

Scopul meu este de a te ajuta să conștientizezi mai mult cine ești cu adevărat, pentru că printr-o conștientizare mai profundă a ceea ce suntem, dobândim libertate, speranță și începem să avem încredere în viață și în capacitatea noastră de a o trăi ca ființe complete.

Pentru ca aceste aspecte ignorate să fie aduse la suprafață, unde pot fi privite și integrate, vom iniția un dialog cu inconștientul, prin intermediul lucrului cu visele și prin tehnici precum imaginația activă, lucrul cu basme, povești și mituri și prin alte acte de natură creativă.

lauren-mancke-DpphPG9ENsI-unsplash_edited.jpg
My Approach
bottom of page